Αγορά Οχημάτων

Αγορα Οχηματων

Η EVRO BIZNES CENTER LTD  έχει ως στόχο να προσφέρει στον πελάτη της μια ολοκληρωμένη λύση σχετικά με την αγορά του κατάλληλου οχήματος (επαγγελματικά φορτηγά, χωματουργικά μηχανήματα, επιβατικά ΙΧ, κλπ.) για την επένδυση τους στη Βουλγαρία. Η EVRO BIZNES CENTER LTD αναλαμβάνει την έρευνα αγοράς για την οικονομικότερη λύση από τους τοπικούς εισαγωγείς και τις επίσημες αντιπροσωπείες, αφού έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί και να εξασφαλίσει για εσάς εξαιρετικές προσφορές.

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των οχημάτων μέσω χρηματοδότησης, leasing ή operating leasing ακόμα και για νέα εταιρεία χωρίς αποδεδειγμένα εισοδήματα, αρκεί να καταβληθεί το 35% της αξίας του αυτοκινήτου. Η EVRO BIZNES CENTER LTD αναλαμβάνει να οργανώσει όλη αυτή την διαδικασία, κάνοντας βέβαια πρώτα την απαραίτητη έρευνα αγοράς με τις 30 και πλέον τράπεζες που συνεργάζεται για την καλύτερη οικονομική προσφορά.

Η αγορά οχήματος είναι ελεύθερη στη Βουλγαρία και δεν υπόκειται σε κανέναν περιορισμό η κυκλοφορία του, μέσα στα όρια της Ε.Ε. Για Έλληνες υπηκόους θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ειδικοί έλεγχοι στην Ελλάδα και για αυτό το λόγο συνιστούμε την απόκτηση κάρτας μόνιμης παραμονής στην χώρα. Στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε δεν υφίσταται κανένας περιορισμός. Το όχημα υπόκειται σε πενταετή απόσβεση στον ισολογισμό, ενώ για αυτοκίνητα SUV με 5+1 θέσεις επιστρέφεται στην εταιρεία ολόκληρο το ΦΠΑ (20%) από την τιμή αγοράς.

Η EVRO BIZNES CENTER LTD τέλος, αναλαμβάνει να κάνει για εσάς όλες τις απαραίτητες από το Βουλγαρικό νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες (ετήσιο έλεγχο, ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας ).

χαμηλό κόστος συντήρησης & κατοχής...