Εμπόριο

εμποριο

Η Εvro biznes center ltd διαμεσολαβεί στο εμπόριο commodities products, καθώς και σε επιλεγμένα προϊόντα από και προς διάφορους προορισμούς. Επίσης, αναλαμβάνει την διαδικασία εξαγωγής ή εισαγωγής επιλεγμένων προϊόντων σε στοχευόμενες αγορές.

Δεν είμαστε απλοί μεσίτες. Είμαστε σύμβουλοι για τους πωλητές, παραγωγούς και προμηθευτές και έχουμε τη δυνατότητα να διερευνήσουμε και να αναλύσουμε τις προσφορές πριν τοποθετήσετε τις προσφορές σας. Ζούμε στην εποχή όπου οι επιχειρήσεις έχουν πάει σε απευθείας σύνδεση. Αυτό παρουσιάζει μεγάλες, γρήγορες και εύκολες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Παρουσιάζει επίσης την ευκαιρία για αδίστακτους εμπόρους να επιδείξουν τα ταλέντα τους απρόσκλητοι. Η δουλειά μας ως σύμβουλοι είναι να προστατεύσουμε αυτές τις περιπτώσεις από τους αυθεντικούς, τους προμηθευτές και τους αγοραστές μας.

Με την διαμεσολάβησή μας, επιζητούμε την τεκμηρίωση και επιδιώκουμε τον έλεγχο. Μόλις είμαστε σίγουροι ότι τα έγγραφα είναι έγκυρα και αυθεντικά και οι προθέσεις αγοράς ή πώλησης υπαρκτές ενημερώνουμε τους πωλητές ή τους προμηθευτές πελάτες μας.

Φροντίζουμε η διαδικασία του διεθνούς εμπορίου να είναι εφικτή για όλους. Ακόμα κι αν έχετε πέσει θύμα από επιτήδειους, αλλά εσείς είστε άνθρωποι με αρχές, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε.

Βοηθούμε τους πελάτες μας να έχουν πραγματικά αποτελέσματα. Το εμπόριο βασικών αγαθών έχει πολλές δυσκολίες. Για πολλούς οι όροι ICUMSA45, HMS δεν σημαίνουν τίποτε ή δεν τους έχουν ξανακούσει.

Δυστυχώς, πολλοί εξακολουθούν να προσπαθούν να ακολουθήσουν την διαδρομή ανήθικων ή λαθεμένων και αποτυχημένων  συναλλαγών, χωρίς την ανάγκη να πράττουν σύμφωνα με τις διεθνώς αποδεκτές επιχειρηματικές πρακτικές που ζητούν λογοδοσία.

Στην Εvro biznes center ltd ξέρουμε γιατί μας χρειάζεστε και τι μπορούμε να σας προσφέρουμε.

-Διαπραγματευόμαστε για λογαριασμό σας.

-Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι έχετε κατανοήσει κάθε βήμα και κάθε ορολογία.

-Μπορούμε να κρατήσουμε τους αδίστακτους και επιτήδειους εμπόρους μακριά από εσάς.

Είμαστε ευέλικτοι και εργαζόμαστε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ(....)

-SELLERS/SUPPLIERS/MANDATES/BUYERS (....)

-BROKERS/MEDIATORS (....)

-ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΙΣ (....)

-ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (....)