Η Εταιρία μας

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Evro biznes center ltd  ιδρύθηκε από έμπειρους οικονομολόγους, Ελληνικής και Βουλγαρικής καταγωγής.

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών σας αναγκών. Παρέχουμε όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες για την ασφαλή και νόμιμη ίδρυση – καταχώρηση των εταιρειών των ξένων ιδιωτών και των εταιρειών που χρειάζονται μετεγκατάσταση για την επενδυτική δραστηριότητά τους στη Βουλγαρία ή αλλού στο εξωτερικό.

Η Evro biznes center ltd  δεν είναι όμως ο τεχνοκράτης σύμβουλος που θα κάνει μόνο την τυπική και άρα ίδια για όλους διαδικασία. Η Evro biznes center ltd  θα σας βοηθήσει να ενταχθείτε πραγματικά στο νέο επιχειρηματικό σας περιβάλλον, μελετώντας και κάνοντας ότι  χρειάζεστε εσείς ξεχωριστά.
Ο συνδυασμός  των δύο διαφορετικών επιχειρηματικών  αντιλήψεων, καθώς και η συνεχής μελέτη και έρευνα για την εξέλιξη της Βουλγαρικής, αλλά και της ευρωπαϊκής αγοράς γενικότερα, μας δίνει το πλεονέκτημα ανεύρεσης λύσεων σε μια εποχή με τρομερές δυσκολίες ειδικά για την μεσαία επιχείρηση.  Μας έκανε σήμερα να είμαστε μια εταιρεία παροχής νομικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με ασφαλή και σίγουρα αποτελέσματα όσον αφορά την περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.

Η Evro biznes center ltd  είναι μια εταιρία παροχής, νομικών, φοροτεχνικών, εμπορικών, τραπεζικών και επενδυτικών συμβουλών. Γενικότερα, συμβούλων επιχειρήσεων με έδρα το  Σαντανσκι της Βουλγαρίας.

Οι τεχνικοί μας συνεργάτες (φοροτεχνικοί, νομικοί, πολιτικοί μηχανικοί , οικονομολόγοι) κατέχουν άρτια την τοπική πραγματικότητα και φροντίζουμε πάντα να μπορούν να επικοινωνούν στην αγγλική και ελληνική γλώσσα.
Κατέχουν δε, πολυετή εμπειρία πάνω στο αντικείμενό τους και προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών σας αναγκών.

Σε μια δύσκολη περίοδο για την Ευρωπαϊκή αγορά έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία, είναι ο καλύτερος σύμμαχoς και αρωγός στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για επιβίωση και ευημερία.

Με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, γνώση και έμφαση στην ποιότητα, στην ακεραιότητα και στον επαγγελματισμό, δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος. Για εμάς επιτυχία δεν είναι μόνο οι καλοί οικονομικοί δείκτες αλλά και η γνώση ότι έχουμε συνδράμει στο να επιτύχουν κάποιοι τους στόχους τους. Η δημιουργία πραγματικών συνεργατικών σχέσεων.

Με την πολυετή εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε το συνολικό γραφειοκρατικό φόρτο και να προσφέρουμε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες που χρειάζεται η επιχείρηση σας.

Η εταιρεία Evro biznes center ltd  ιδρύθηκε με αποκλειστικό σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης σύστασης και διοίκησης επιχειρήσεων στην περιοχή των Βαλκανίων της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο.
Μετά την είσοδο της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μια σειρά από σημαντικά οφέλη προέκυψαν για τους υποψήφιους επενδυτές λόγω του ελκυστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των επενδυτικών δυνατοτήτων που προσφέρει.

Για τον λόγο αυτό, μπορείτε μέσω της Evro biznes center ltd  να ιδρύσετε ή και να μεταφέρετε την έδρα μιας επιχείρησης, έχοντας μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες λογιστικής και νομικής υποστήριξης. Σας παρέχουμε το πλεονέκτημα, να διαχειρίζεστε την εταιρεία από το γραφείο σας με την ίδια ευκολία, όπως θα λειτουργούσατε και στην Βουλγαρία. Η Evro biznes center ltd  σας παρέχει την δυνατότητα να ιδρύσετε μια Ευρωπαϊκή εταιρεία με παγκόσμιο προφίλ.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας στην Βουλγαρική αγορά θα σας προσφέρει τις πιο δημιουργικές λύσεις που συνδυάζουν γεωγραφική εμπειρία, βαθιά γνώση στον επιχειρηματικό τομέα και συγκεκριμένες ιδέες για το πώς δημιουργούμε αξία στην επιχείρηση σας.

Εργαζόμαστε από κοινού και δημιουργούμε σταθερές βάσεις, για την επιχείρησή σας. Ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε και να εξελίξουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα την επένδυση σας.

Εργαζόμαστε με απόλυτη διαφάνεια, σταθερότητα και εχεμύθεια.

Η έδρα και τα γραφεία μας βρίσκονται στο κέντρο του  Σαντανσκι

ΔΙΑΡΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ πάντα με σκοπό να σας βοηθήσουμε στην καλύτερη δυνατή οργάνωση της επιχείρησής σας στην χώρα της Βουλγαρίας. Ενθαρρύνουμε τις επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Θα σας υποστηρίξουμε στην ίδρυση - σύσταση- μεταφορά της εταιρείας σας στη Βουλγαρία , στην λογιστική παρακολούθηση , στην νομική κάλυψη, και στην οργάνωση της εταιρείας σας ώστε να μπει δυναμικά στην επιχειρηματική αγορά , όπως  εύρεση προσωπικού, διαφήμιση, κατασκευή ηλεκτρονικής σελίδας, εύρεση εργασιακού χώρου.

Επίσης, θα σας βοηθήσει στην διερμηνεία κατά την διάρκεια των επιχειρηματικών σας συναντήσεων από έμπειρο δυναμικό και στην έγκυρη μετάφραση ολων των δικαιολογητικών σας, απο πιστοποιημένους μεταφραστές.